Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

§ 24

Asianro 10166/00.01.02.00/2018

 

 

Torin avajaiset Juankosken Markkinoiden yhteydessä 9.11.2019

 

 

 

 

                                                    Perinteiset Juankosken Markkinat pidetään 9. marraskuuta. Markkinoiden järjestäjätaho on muuttunut ja tänä vuonna järjestäjinä ovat Juankosken Punnerrus ja Juankosken Pyrkivä. Koska markkinatapahtuma on ensimmäinen tilaisuus torilla, ovat järjestäjät esittäneet pitäjäraadille, että samalla pidettäisiin torin avajaiset. Pitäjäraatia on pyydetty mukaan järjestämään avajaiset. Ohjelmassa tulisi olla ainakin avauspuheenvuoro, esim. kaupungin edustaja.

 

 

 

Päätösehdotus                       

 

Puheenjohtaja: Päätetään osallistumisesta torin avajaisiin ja suunnitellaan ohjelmaa.

 

 

Päätös                                        Päätettiin, että markkinoiden yhteydessä avataan uudistettu Juicen tori käyttöön ja pitäjäraati järjestää avaustapahtuman. Avajaisten avauspuheenvuoron ja kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen on pyydetty pitämään kaupunginvaltuuston I varapuheenjohtaja Markku Rossi. Lisäksi tulee mm. musiikkiohjelmaa.

 

Samalla päätettiin, että pitäjäraati julistaa vuoden 2020 torielämän teemavuodeksi. Pitäjäraati kutsuu kaikkia juankoskelaisia ideoimaan toimintaa ja tapahtumia Juankosken alueella sijaitseville toreille. Teemavuodelle keksitään myös sopiva slogan- iskulause.

 

Pitäjäraati osallistuu myös omalla esittelypisteellä Juankosken Markkinoille.

 

 

 

 

 

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa